Exposeren

 Plug & Play voor € 895,-

 

                                                                                                             

                                                                                                            

 

Gericht en effectief

 • Bezoeker: Opdrachtgevers/organisatoren van evenementen.
 • Een jaar lang online: Bekijk hier jouw pakket. (t.w.v. € 399,-)
 • Volledig ontzorgd: Wifi, stroom, eigen scherm, catering, statafel, logo exposure.
 • Deel jouw expertise: Voorzie binnen jouw eigen segment in de kennis-, inspiratie-, content- en contactbehoefte van de bezoeker

 

Netwerk

Er vinden verspreid over de dag 3 plenaire sessies plaats. Je bent als exposant letterlijk onderdeel van het programma omdat het midden op jouw plein plaatsvindt. Is er geen sessie dan is er gelegenheid tot netwerken. Om 12.45 start op alle pleinen de netwerklunch.

Via het systeem van Networktables worden alle bezoeker in de gelegenheid gesteld om voorafgaand aan het evenement al in contact te komen met de exposant en afspraken in te plannen.

 

Content delen binnen jouw expertise

Als exposant ben je onderdeel van een kennisplein waar vanuit jouw expertise kennis wordt gedeeld. Je bent daarom automatisch ook onderdeel van het kennisdossier dan na afloop van het evenement wordt verspreid onder de bezoekers. Dit kennisdossier is tevens de basis van het plenair gedeelte dat plaatsvindt op jouw plein.

 

Host een eigen kennistafel

Er zijn 2 tijdsblokken waarin het mogelijk is om een kennistafel te hosten en jezelf te profileren als expert. De bezoeker kiest via de online netwerktool Networktables hun tafel, er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar per tafel.  

LET OP! De kwaliteit van de expertise aan de kennistafels wordt bewaakt door de organisatie en is alleen mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op met maartje@eventbranche.nl.

 

Omschrijving

Het programma bestaat uit 2 delen:

 

EventBranche LIVE is het gedeelte waar Eventmarketing en LIVE communicatie centraal staan en waar de marketeer en communicatieprofessional in inspirerende setting in 3 blokken van een uur de meest boeiende sessies en sprekers krijgt voorgeschoteld. Dit programma biedt plaats voor maximaal 250 bezoekers.

Tussen de sessies door is deze bezoeker te vinden in het EvenementOrganiseren LIVE gedeelte. Er wordt gezamenlijk geluncht, genetwerkt op de verschillende pleinen en het content programma gaat door in kleine setting aan de vele kennistafels.

 

EvenementOrganiseren LIVE is het gedeelte dat volledig is ingericht om antwoord te geven op vragen binnen het organisatieproces van een evenement; Die antwoorden moeten samen het antwoord geven op de vraag ‘Hoe een succesvol evenement te organiseren?’ Dit programma vindt plaats in 3 blokken van een uur en biedt plaats aan maximaal 300 bezoekers.

Op de 6 verschillende pleinen worden in 3 rondes 18 mini-congressen aangeboden van een uur. Elk plein heeft z’n eigen expertise (catering, decoratie en verhuur, locaties, techniek, evenementenbureaus, diverse toeleveranciers) De bezoeker kan dus 3 van de 6 sessies bijwonen. Vanuit de gezamenlijke expertise krijgt de bezoeker inzichten, inspiratie, tips & trends. Per plein/ sessie wordt er vanuit het netwerk van aanbod en experts een kennisdossier aangeboden aan de bezoeker. 

 

Beschikbaarheid Plug & Play booths

 • Evenementenbureau plein: VOL
 • Locatie plein: VOL
 • Catering plein: nog 3 beschikbaar
 • Techniek plein: nog 3 beschikbaar
 • Decoratie & verhuur plein: VOL
 • Overige toeleveranciers: nog 9 beschikbaar
 • Middenplein (innovaties): niet te koop en alleen voor leden EventBranche


vol = vol
Op dit moment is er helaas geen ruimte meer voor exposanten op het gebied van:

 • Deelnemer registratie
 • Evenementenlocatie
 • Evenementenbureau